APK keuring voor jouw bedrijf

Ken je dat gevoel? Je bent auto-ondernemer en je verdient een goed belegde boterham, maar toch voel je ook dat het beter, slimmer of effectiever kan. Je vraagt je af of je wel het optimale uit je bedrijf en inspanningen haalt. En wat is jouw bedrijf nou eigenlijk waard? Is het wel je pensioen? Wat als je kinderen het niet overnemen? En hoe zit dat eigenlijk als straks iedereen elektrisch en autonoom rijdt? Heb je dan nog wel een boterham? Moet ik niet aansluiten bij een keten of franchise? Zomaar wat vragen die je als ondernemer en soms werkgever of ouder bezig kunnen houden. En terecht! Je geniet als ondernemer veel vrijheid en de verantwoordelijkheid die daarbij hoort voel je ook. Geen zorgen, je bent tot hier gekomen dus je doet vast veel goed. Misschien is dit wel het moment om eens samen met een adviseur die jouw werk begrijpt te kijken naar de toekomst.

Vraag een Quick Scan aan bij OAMKB Automotive.

Ik loop door jouw autobedrijf zoals jij onder een auto doorloopt en geef je een concrete diagnose! Jij bepaalt wat je daar mee doet. En net als bij jou is die diagnose de basis voor gewoon doorrijden of onderhoud of reparatie! Een “APK keuring” voor jouw bedrijf voor €695,-.

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan

OAMKB Automotive adviseert (auto)bedrijven op basis van praktijkgerichte oplossingen. Eenvoudig, toepasbaar en effectief. Liefst op basis van concrete gegevens en jouw drive en doelen als ondernemer. Vaak en bij voorkeur doen we dat door je de zorgen voor de boekhouding uit handen te nemen en die van voor tot achter voor je te verzorgen. Tot nu toe heeft dat voor deelnemende ondernemers veel tijd, geld en of ontspanning opgeleverd.