Crowdfunding bij OAMKB Automotive

Ben jij die innovatieve ondernemer die een gat in de markt heeft gevonden? Dan moet je snel aan de slag gaan voordat iemand anders je te vlug af is. Helaas is het vaak het gebrek aan kapitaal dat je tegenhoudt of in ieder geval vertraagt om tot actie over te gaan. Als je bij de bank tegen een muur aanloopt en je hebt een project dat gewoon niet kan wachten, kan crowdfunding bij OAMKB Automotive de oplossing bieden. Dit is een manier van geld ophalen die met name succesvol is gebleken bij innovatieve ideeën en vernieuwende technologie. Dat betekent overigens niet dat crowdfunding je automatisch succes op zal leveren, de meeste campagnes halen de eindstreep niet. Wanneer je serieus de mogelijkheden voor crowdfunding bij OAMKB Automotive wilt onderzoeken kun je te rade gaan bij Martin Kirchner van OAMKB. Als lokale vertegenwoordiger van dit landelijk dekkende netwerk aan fiscalisten, accountants en juristen kun je vertrouwen op reële adviezen vanuit een solide fiscale achtergrond. Martin Kirchner is daarmee niet alleen een accountant voor al jouw financiële zaken, hij denkt ook graag actief mee om jouw dromen als ondernemer waar te maken. Voor crowdfunding campagnes heeft OAMKB diverse mogelijkheden voor ondersteuning ontwikkeld zodat er voor iedere organisatie een geschikte oplossing bestaat.

Een goed idee kan niet wachten tot morgen, maak direct een afspraak met Martin Kirchner van OAMKB voor meer informatie over crowdfunding bij OAMKB Automotive.

Waarom kiezen voor een crowdfunding campagne?

Om het moment dat je voor crowdfunding bij OAMKB Automotive zal een zak met geld doorgaans niet de enige reden zijn. Denk ook aan:

Houd er rekening mee dat crowdfunding een relatief kleine kans van slagen heeft, leg jouw innovatieve idee eens voor aan Martin Kirchner van OAMKB voor een vrijblijvend advies.

Hoe maakt jouw crowdfunding bij OAMKB Automotive kans op slagen?

Je hebt vast al ooit rondgeneusd op Kickstarter of Indiegogo, en Geldvoorelkaar.nl ken je vast ook al. Naast de grote successen zoals VR brillen en slimme horloges zijn er veel innovatieve ideeën roemloos ten onder gegaan. Op welke stapel komt jouw idee terecht? Veel jonge ondernemers bedenken fantastische ideeën maar struikelen over de financiering. Dan kan een financieel professional het verschil maken. OAMKB heeft in nauwe samenwerking met experts een aantal vormen van ondersteuning bepaalt waarmee jouw kans op slagen aanzienlijk groter wordt. En omdat je als startup niet beschikt over grote budgetten houden we de tarieven laag. Zo helpen we nieuwe MKB’ers verder te groeien.

Laat je vrijblijvend informeren over de mogelijkheden van crowdfunding bij OAMKB Automotive en maak van jouw droom werkelijkheid!