Mijn verhaal

Een boekhouder die verder gaat dan de cijfers alleen….

Mijn achtergrond is anders dan de meeste collega’s in de administratieve dienstverlening. Via LTS motorvoertuigen, MTS werktuigbouw, IVA, HBO bedrijfseconomie en een Master studie bedrijfskunde ben ik geworden tot wat ik nu ben; een veelzijdig opgeleide automotive ondernemer. Mijn benadering staat haaks op het imago van de “normale” financial. Vaak iemand die zich bijna alleen bezighoudt met cijfers en niet met de ondernemer. Als partner binnen OAMKB, een nationaal netwerk van ondernemende accountants, adviseurs en administrateurs met ieder zijn of haar eigen specialisatie, is alle kennis aanwezig om optimaal beschikbaar te zijn voor mijn klanten.

Samenwerken is de motor die het ondernemerschap aandrijft

Met meer dan 30 jaar ervaring in de autobranche heb ik de meeste vraagstukken wel eens voorbij zien komen. Van universele eenmanszaak tot multimerken dealer, geen enkele omgeving is mij vreemd. Er zullen maar weinig vragen zijn, die mij voor een verrassing stellen en anders ga ik ook die uitdaging vol enthousiasme aan en zorg voor een doeltreffend antwoord.
 
Ondernemers die eigenwijs genoeg zijn om hun eigen weg te gaan, genoeg zelfvertrouwen hebben om advies te vragen en daadkrachtig genoeg zijn om keuzes te maken. Wanneer je jezelf in dit profiel herkent sluit dit perfect aan bij mijn manier van werken. Laat jouw boekhouding aansluiten bij die kennis en ervaring.
 
Download de whitepaper