Oplossingen bij OAMKB Automotive

Voordat je begint met een autobedrijf moet je veel op papier zetten zoals een bedrijfsplan om de financiering rond te krijgen. Veel ondernemers maken ook een lijstje met persoonlijke ambities. Winst maken en een goed gevulde bankrekening is dan een logisch gevolg van jouw ware passie; auto’s. Een ander aspect van ondernemerschap dat bij veel garagehouders niet hoog op het verlanglijstje staat is het bijhouden van de boekhouding. 

Maar weinig ondernemers zijn blij met de verplichte financiële administratie die zij moeten voeren. Je kunt met de spreekwoordelijke “schoenendoos met bonnetjes” naar een administratiekantoor stappen die voor jou de tussenstap kan zijn tussen jou en de belastingdienst. Mocht je nu echt tijd over hebben om de belastinggids uit je hoofd te leren kun je er altijd voor kiezen om het zelf uit te voeren. Daar géén tijd voor of géén zin in, dan zijn de oplossingen bij OAMKB automotive de perfecte oplossing. OAMKB beheert en automatiseert jouw boekhouding, waardoor je 70% tijd bespaart. OAMKB is een landelijk administratie en advies organisatie, met meer dan 10 jaar online ervaring.

Oplossingen bij OAMKB Automotive nemen drempels weg

Er wordt niet alleen gekeken naar de boekhouding en administratie, ik help je overzicht te krijgen op alle facetten van de organisatie. Hierbij wordt ruim aandacht besteed aan sectorspecifieke software die op maat is samengesteld voor jouw bedrijf. De auto-industrie ontwikkelt zich in een enorm tempo, met een goede co-pilot aan je zijde vlieg je niet uit de bocht en blijf je aan kop!
 

Informeer naar de oplossingen bij OAMKB Automotive die je op weg helpen met jouw autobedrijf.